Dům s pečovatelskou službou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh novostavby domu s pečovatelskou službou v Plané nad Lužnicí. Objekt je volně stojící na rovinném pozemku, nepodsklepený o třech nadzemních podlažích. Vjezd k objektu je řešen ze severovýchodní strany z místní komunikace, hlavní vstup je orientován na severozápadní straně. Svislé nosné konstrukce jsou vyzděny z cihelných bloků Heluz a opatřeny kontaktním zateplovacím systémem z minerální vaty. Vodorovné konstrukce jsou navrženy jako železobetonové stropní desky. Objekt je zastřešen plochou jednoplášťovou střechou.
The diploma thesis focuses on design of a nursing home in Planá nad Lužnicí. The building is freely standing on a flat land, with three above-ground floors. The entrance to the building is solved from the northeast side of the local road, the main entrance is oriented on the northwest side. The vertical support structures are made of Heluz brick blocks and covered with a mineral wool thermal insulation system. Horizontal structures are designed as reinforced concrete slabs. The building is roofed with a single-layer flat roof.
Description
Citation
KAINRÁTHOVÁ, A. Dům s pečovatelskou službou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Kainráthová Adéla seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Dům s pečovatelskou službou~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO