Pokročilé technologie ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce Pokročilé technologie ve stavebnictví je provést analýzu možností v oblasti pokročilých technologií ve stavebnictví. Teoretická část je zaměřena převážně na moderní systémové bednění z kompozitního materiálu, dále také na technologii aditivní výroby a technologii virtualizace. V praktické části je simulován návrh bednění na projektu rodinném domu. Návrh je zpracován jednak na inovativní kompozitní bednění, tak na bednící systém, který je v současné době nejčastěji využíván. Práce je zaměřena na analyzování rozdílných nákladů a efektivnost nasazeného bednění.
The main goal of the diploma thesis Advanced technology in construction industry is to create analysis of possibilities in the area of advanced technologies in the construction industry. Theoretical part is focused mainly on modern system formwork from composite material, on the technology of additive production and technology virtualization. In the practical part there is formwork for the family house designed. The design is made for innovative composite formwork and also for the formwork usually used in construction industry. The thesis is focused on analysis of different costs and effectiveness of used formwork.
Description
Citation
JANÁS, P. Pokročilé technologie ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petr Vařbuchta - tajemník, Bc. Anděla Švecová - tajemník, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Dagmar Götzová, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Student Janás Patrik seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Pokročilé technologie ve stavebnictví~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO