Sportovní centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je sportovní centrum. V objektu se nachází tři provozy. Hlavním provozem je sportovní střelnice. Dalšími provozy jsou prodejna zbraní a střeliva a kavárna. Objekt je navržen jako dvoupodlažní. Podlaží 1S je téměř z celé části podzemí a je navrženo jako monolitické železobetonové. Stropní konstrukce 1S je monolitická železobetonová deska. Podlaží 1NP je navrženo z pórobetonových tvárnic s provětrávanou fasádou. Stropní konstrukce 1NP je navržena z předpjatých prefabrikovaných železobetonových panelů. Střešní konstrukce je navržená jako plochá vegetační. Výkresová část byla zpracována v počítačovém programu ArchiCad.
The subject of my diploma thesis is sports centre. There are 3 establishments. Main establishment is shooting range. Others are gun store and café. Floor 1S is almost completely under terrain and is designed with cast-in-place concrete. Ceiling above floor 1S is designed with cast-in-place concrete slab. Floor 1NP is designed with aerated concrete blocks with ventilated facade. Ceiling above 1NP is designed with prestressed concrete floor slabs. Roof was designed as flat roof with growing layer. The drawings were processed in a computer program ArchiCad.
Description
Citation
MUNZAR, D. Sportovní centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Munzar Daniel seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Sportovní centrum~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO