Variantní technické a cenové řešení rodinného domu

Abstract
Cílem práce je navrhnout variantní technické a následně cenové řešení rodinného domu. Jedná se o porovnání rodinného domu o stejné zastavěné ploše, přičemž srovnání se týká zděné stavby z keramických tvarovek a panelové dřevostavby. Textová část se týká především vysvětlení druhů jednotlivých staveb a poté výčet kladů a záporů jednotlivých technologií, porovnávaných staveb. Závěr je především vyhodnocení rozpočtů a doporučení, kde se vyplatí postavit porovnávané stavby a proč.
The aim of the thesis is to propose a variant technical and then a price solution of a family house. It is a comparison of a family house on the same built-up area, the comparison being related to the brickwork made of ceramic fittings and panel woodwork. The text part deals mainly with the explanation of the types of individual buildings and then with the list of the pros and cons of the different technologies, compared buildings. The conclusion mainly concerns the evaluation of budgets and recommendations where it is worth building the compared buildings and why.
Description
Citation
PROCHÁSKA, M. Variantní technické a cenové řešení rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ing. Veronika Roudná - tajemník, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Martin Comorek, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Procháska Martin seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Variantní technické a cenové řešení rodinného domu~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO