Domov pro seniory, Chotěboř - Na Koubku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Ve své diplomové práci jsem zpracoval projekt pro provádění stavby. Jeho obsahem je domov pro seniory, který je třípodlažní, kde první patro je řešeno jako provozní část s ordinací lékaře, půjčovnou zdravotechnických potřeb a jídelnou s kuchyní. Zbylé dvě nadzemní patra jsou řešeny jako bytové jednotky 1+KK nebo 1+1. U každého bytu je navržen balkon. Dále se na těchto podlažích nacházejí sesterny. Budova je navržena jako zděná z cihelných bloků s dodatečným kontaktním zateplením z minerální izolace, stropní konstrukce jsou řešeny pomocí předem předpjatých železobetonových panelů Spiroll. Střecha je navržena plochá ze spádových klínů.
In my diploma thesis I elaborated a project for realization of the building. Its content is a home for the elderly, which is a three-storey building, where the first floor is designed as an operating section with a doctor's surgery, a medical equipment rental and a dining room with a kitchen. The remaining two above-ground floors are designed as 1 + KK or 1 + 1 flats. Each balcony is designed for each apartment. Further, there are nurses on these floors. The building is designed as brickwork made of brick blocks with additional mineral insulation thermal insulation, the roof structure being solved using pre-prestressed concrete reinforced concrete panels Spiroll. The roof is designed from flat sloping wedges.
Description
Citation
VENHAUER, J. Domov pro seniory, Chotěboř - Na Koubku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Jiří Pazderka, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Jaroslav Pospíšil - tajemník, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Venhauer Jaromír seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Domov pro seniory, Chotěboř - Na Koubku~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO