Vzduchotechnika bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce pojednává o návrhu vzduchotechniky do bytového domu. Práce je rozdělena na dvě části. První část popisuje samotné mikroklima vnitřních prostor, jeho druhy, čím je ovlivněno a jak působí na člověka. Analyzuje přirozené a nucené větrání. Druhá část se zabývá samotným návrhem vzduchotechniky do vybraného bytového domu. Součástí návrhu je technická zpráva včetně výkresů a technických listů použitých výrobků.
The purpose of my diploma thesis is to propose the air condition to apartments. The work is divided into two parts. The first part describes the climate of the internal spaces, its forms, what it is influenced by and what way it influences the human. It analyzes natural and indoor ventilations. The second part desings air condition to concrete flat, technical report including the mechanical drawings and technical paper of used products.
Description
Citation
KROUPA, P. Vzduchotechnika bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Michal Kabrhel, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Milan Císař - tajemník, Ing. Eva Velísková - tajemník, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Adam, Ph.D. - člen, Ing. Renata Topinková - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Student Kroupa Petr seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Vzduchotechnika bytového domu~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO