Vytápění bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je složena ze tří částí teoretické, výpočtové a projektové. V teoretické části je řešeno sdílení tepla vedením, prouděním a sáláním. Výpočtová část je zaměřena na celkový výpočet otopné soustavy, aby fungovala plynule a spolehlivě. Jako zdroj tepla jsou navrženy tři plynová kondenzační kotle. Ohřev teplé vody je řešen jako zásobníkový, který má svůj zdroj tepla a to jeden plynový kondenzační kotel. Projektová část obsahuje technickou zprávu a projektovou dokumentaci na stupni prováděcí dokumentace.
The thesis is composed of three parts - theoretical, computational and a project part. The theoretical part deals with heat sharing through conduction, flow and radiation. The computational part is focused on the overall calculation of the heating system to operate smoothly and reliably. Three gas condensing boilers are designed as a source of heat. The heating of the water is solved as a reservoir. It's source of heat is one gas condensation boiler. The project part contains a technical report and the project documentation on the stage of the implementation dossier.
Description
Citation
ZAJÍČEK, V. Vytápění bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Michal Kabrhel, Ph.D. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Milan Císař - tajemník, Ing. Eva Velísková - tajemník, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Adam, Ph.D. - člen, Ing. Renata Topinková - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Student Zajíček Václav seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Vytápění bytového domu~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO