Mateřská škola

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem mateřské školy v k.ú. Moravany u Brna, okres Brno-venkov. Objekt je samostatně stojící v nově vznikající zástavbě. Škola je navržena pro dvě třídy o celkovém počtu až čtyřiceti osmi dětí. Objekt je dvoupodlažní částečně podsklepený. Střecha je plochá s povlakovou izolací, přitížena kačírkem. Objekt je navrženy jako zděná konstrukce s kontaktním zateplovacím systémem. Objekt je vsazen do mírně svažitého terénu.
This master´s thesis deals with the proposal of the kindergarten in the cadastral territory Moravany u Brna, district Brno-venkov. This object is self-standing building in a newly-built area. The kindergarten is designed for two schoolrooms up to the total number of forty-eight pupils. The object is double-storeyed, the part of the object has the basement. The roof is flat with a coating insulation, loaded with a mix of gravel and rubble. The object is designed as a brick construction with a contact thermal insulation system. The object is situated in a slightly sloping terrain.
Description
Citation
ČECH, P. Mateřská škola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen, prof. Ing. Jindřich Melcher, DrSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Čech Pavel seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Mateřská škola~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO