Návrh rozvoje cestovního ruchu v Brně a okolí a jeho dopady na firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce „Návrh rozvoje cestovního ruchu v Brně a okolí a jeho dopady na firmy“ se zabývá posouzením podmínek pro rozvoj cestovního ruchu v turistické oblasti Brno a okolí. Na základě analýzy současného stavu podpory turistického ruchu, možnostech financování a popisu nejvýznamnějších atraktivit v oblasti je výstupem práce popis konkrétních návrhů rozvoje cestovního ruchu.
This bachelor’s thesis „Development of turism in Brno region and its influence on companies.“ is engage to judge conditions for development of turism in Brno region. On the base of the analysis of actual conditions support turism, posibility of financing and describe of the most interesting places. The imput of this thesis is the description of partucular concept for development of turism.
Description
Citation
HORKÁ, L. Návrh rozvoje cestovního ruchu v Brně a okolí a jeho dopady na firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Karel Machánek, CSc. (člen) Ing. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO