Posouzení kontaminace okolí skládky Pozďátky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na charakterizaci lokality a na zhodnocení znečištění vody blízko skládky nebezpečných odpadů Pozďátky. V práci je zhodnocen výskyt vybraných kontaminantů. Odběry vzorků byly prováděny na pěti různých místech, v místě odtoku znečištěných vod skládkou, na soutoku těchto vod s potokem Prašinec, v dalších místech potoku Prašinec, která jsou ovlivněna skládkovými vodami a na místě, kde se nepředpokládá znečištění potoka Prašinec.
This bachelor thesis is focused on the characterization of the locality and on the evaluation of water contamination in a short distance from Pozďátky - the hazardous landfill. The occurrence of the selected contaminants is assessed. The samples were collected at five different locations: landfill leaks, the confluence of these leaks with the Prašinec creek, in other parts of the Prašinec creek affected by contaminated waters and on the very site of the creek Prašinec where no water pollution has been expected.
Description
Citation
SEDLÁČEK, J. Posouzení kontaminace okolí skládky Pozďátky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Chemie a technologie ochrany životního prostředí
Comittee
prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc. (předseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (člen) doc. RNDr. Josef Novosad, CSc. (člen) Ing. Václav Mergl, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Studentk prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta, poté se student vyjádřil k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO