Metody likvidace autovraků způsobem šetrným k životnímu prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V bakalářské práci se zabývám souhrnem všech použitelných metod ekologicky šetrné likvidace autovraků, které jsou v současnosti k dispozici. Řešení této problematiky spočívá v nalezení vhodného postupu, zjednodušení a tím i snížení nákladů na zpracování autovraků. Zabývám se také touto problematikou z hlediska legislativního, tedy především přehledem části zákonu o odpadech zabývajícím se autovraky. Cílem této práce je seznámit se se způsoby zpracování celých autovraků i jednotlivých částí automobilů a nalezení nejvhodnějších metod likvidace.
In the thesis we deal with a summary of all available methods of disposal of environmentally friendly vehicles that are currently available. Addressing this problem is to find appropriate procedure, thereby simplifying and reducing the cost of processing vehicles. We also deal with this issue in terms of legislative, therefore a summary of the law on dealing with waste vehicles. The aim of this work is to introduce the methods of processing whole vehicles as well as various parts of cars and find the most appropriate methods of disposal
Description
Citation
BLAŽEK, P. Metody likvidace autovraků způsobem šetrným k životnímu prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
RNDr. Petr Žaloudík, CSc. (předseda) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (člen) Ing. Radek Dvořák, Ph.D. (člen) Ing. Vít Kermes, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO