Použití moderních teplotních čidel s mikroprocesorem AVR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Teploměr je založen na integrovaném teplotním čidle SMT 160–30, je určen pro měření teploty v domácnostech či průmyslových aplikacích kde není požadována velká přesnost měření teploty. Naměřené údaje se zobrazují prostřednictvím LCD displeje, a zároveň naměřená data jsou trvale odesílána prostřednictvím linky RS232 do počítače, kde je možno data dále zpracovávat.
This thermometer is based on integrated temperature senzor SMT 160–30, it is destined for temperature measurement in household or in industrial application where we do not need to know the precision temperature. Measured data are displayed on LCD and currently transmitted with RS232 up to PC, where it can be computerized.
Description
Citation
HÁNA, J. Použití moderních teplotních čidel s mikroprocesorem AVR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (člen) Ing. Milan Motl, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Krajčušková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO