Uplatnění moderních metod obrábění při výrobě speciálních nástrojů a dílů.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem této diplomové práce je aplikace moderních metod obrábění na vybrané součásti v konkrétní firmě. Pro technicko – ekonomické hodnocení se vycházelo jak z reálných časů, tak z časů normativních. V závěru práce bylo uvedeno zhodnocení a z toho plynoucí závěry
The theme of this diploma thesis is application of modern methods of cutting on selected parts in a concrete company. The base for technical - economical classification were both the real and the normative times. The conclusion of the thesis includes evaluation and the consequent results.
Description
Citation
PŘIBYLOVÁ, M. Uplatnění moderních metod obrábění při výrobě speciálních nástrojů a dílů. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Dušan Štekláč, CSc. (člen) doc. Ing. Augustín Görög, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-25
Defence
Diplomantka seznámila komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděla otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: Pojem "hlavní náklady" - vysvětlit. Jak by se vypočítala produktivita práce? Jaké další výhody má náhrada broušení za soustružení? Uplatnění moderních metod obrábění.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO