Senzory snímání otisků prstů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti bezprostředního snímání daktyloskopických otisků a jejich využití pro identifikaci osob. Náplní práce je zhodnotit technologie kontaktního a bezkontaktního snímání otisků prstů. V práci je popsán návrh a realizace optického snímače otisku prstů s příslušným softwarem a jsou zhodnoceny dosažené výsledky.
This bachelor thesis is focused on the possibilities of immediate fingerprinting and the use of these fingerprints to identify people. The content of the thesis is the technological evaluation of contact and contactless fingerprinting. A presentation and execusion of a fingerprint optical scanner with corresponding software is described together with a review of the results.
Description
Citation
SLEZÁK, J. Senzory snímání otisků prstů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (předseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Aleš Drastich, CSc. (člen) Doc. MUDr. Lenka Vargová, Ph.D. (člen) Doc. MUDr. Robert Roman, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise byla seznámena s posudkem vedoucího práce a oponenta. Student odpověděl otázky oponenta s porozuměním. Do diskuse se zapojil doc. Drastich: Jak jste dosáhl konkrétní úhel nasvícení scény? Student odpověděl s přehledem. Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO