Kritické zhodnocení bytové politiky v České a Slovenské republice a Maďarsku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavným ciežom mojej bakalárskej práce je analyzovať a zhodnotiť bytovú politiku a štátnu podporu bývania, ďalej porovnať vybrané štáty s bytovou politikou vyspelejších štátov Európskej únie. Zistiť najlepší spôsob na financovanie bývania pre mladé rodiny, návrh, ako by sa mohli vybrané štáty zlepšiť v oblasti bytovej politiky aby dosiahli priemernú úroveň EU.
The main aim of my thesis was to analyze and evaluate the housing policy and state support for housing. By comparing selected states housing policy with more advanced countries in the European Union, I will try to manage to find the best way to finance housing for young families, simultaneously proposing improvement for selected states to raise their average level of housing policy to achieve the EU standard.
Description
Citation
VÁGÓ, G. Kritické zhodnocení bytové politiky v České a Slovenské republice a Maďarsku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Bohumil Pexídr (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO