Rodinný dům s autoservisem v Humpolci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zpracována na téma rodinný dům s provozovnou. Jedná se o novostavbu izolovaného domu s plochou střešní konstrukcí ve městě Humpolec v ulici Větrná. Objekt je navržen jako třípodlažní částečně podsklepený rodinný dům pro čtyři osoby. Součástí objektu je garážové stání pro dva osobní automobily a konstrukce venkovní dřevěné terasy v prvním nadzemním podlaží. Na rodinný dům navazuje objekt provozovny, který je řešen jako autoservis. Objekt je určen pro mechanickou opravu osobních vozidel. Na budovu autoservisu navazuje odstavné parkoviště pro čtyři automobily. V projektu jsou použity nosné svislé konstrukce z keramického systému Porotherm, vodorovné nosné konstrukce tvoří předpjaté panely Spiroll a železobetonové desky.
The thesis deals with a detached house with a car repair service. It´s lately erected building of detached house with flat roof structure situated in Humpolec, Větrná Street. The building is designed as a three-storeyed detached house with basement for four people. Parking place for two cars and structure of outdoor wooden terrace on the first floor is included to the property. The detached house is followed by the establishment of the car repair service. It´s determinated for mechanical repairing cars. There is another parking place for four cars located near the car repair service. The building plan uses load-bearing vertical structure of ceramic system Porotherm, horizontal structure consists of prestressed and reinforced concrete panels Spiroll board.
Description
Citation
MELENOVSKÝ, J. Rodinný dům s autoservisem v Humpolci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO