Zařízení civilní ochrany pro zabezpečení ukrytí osob ve stálých úkrytech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o Zařízení civilní ochrany pro zabezpečení ukrytí osob ve stálých úkrytech. Je zde uvedena současná platná legislativa pro zřizování civilní ochrany a vysvětleny pojmy a terminologie související s tématem práce používané v textu. Součástí práce je náhled na historii civilní ochrany v České republice. V následující části je vypracován návrh na uvedení stálého úkrytu do stavu pohotovosti s uvedením zásad a postupů. V bakalářské práci je dále uveden návrh dokumentace potřebné pro předání, převzetí a provoz stálého úkrytu včetně metodiky pro činnost krytového družstva v podmínkách Městské části Brno-sever.
This bachelor thesis deals with the Facilities of civil protection for sheltering persons in permanent shelters. Current valid legislation for the establishment of civil protection is listed there and the concepts and terminology related to the theme of work used in text are explained. This work provides the insight into the history of civil protection in the Czech Republic. In a section the plan to set the permanent shelter to the state of preparedness is drafted, stating the policies and procedures. A proposal of documentation necessary for the handover, takeover and operation of a permanent shelter is furthermore mentioned in the bachelor thesis, including the methodology for shelter garrison activities in the conditions of city district Brno-sever.
Description
Citation
ŠAFRÁNEK, M. Zařízení civilní ochrany pro zabezpečení ukrytí osob ve stálých úkrytech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-25
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta, poté se student vyjádřil k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO