Návrh pojistné ochrany majetku vybraného podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá pojištěním nemovitosti společnosti REGIS CZ, s.r.o. Tato nemovitost je předmětem zástavního práva v rámci poskytnutého úvěru bankovním domem. Úvodní část práce seznamuje se základními pojmy v oboru pojišťovnictví a s jednotlivými typy pojistných produktů určených pro podnikatelská rizika. Poté následuje představení konkrétního podniku, identifikace pojistných rizik pro potřebu úvěru a příprava kvalitních podkladů pro poptávku na pojišťovny. Závěr práce se zabývá srovnáním a vyhodnocením jednotlivých nabídek pojistitelů, a konečným doporučením nejvhodnější nabídky a pojistitele pro konkrétní potřeby klienta.
This bachelor work deals with a real property insurance of Regis CZ ltd. This real property is an object of lien within credit advanced banking house. The preamble introduces the basic definitions of insurance system and with single kinds of insurance products based for entrepreneurial risk. After that follows an introduction of a real firm, identification of an entrepreneurial risk for a bank credit and a preparation of quality data for an insurance demand. The result deals with a comparation and offer evaluation of given insurers and with a final recommendation of the best offer and insurer for a concrete needs of a client.
Description
Citation
ŠŤASTNÁ, M. Návrh pojistné ochrany majetku vybraného podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Hanáková (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO