Přestavba křižovatky silnice III/01130 a ul. Hillova v Opavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je návrh přestavby křižovatky silnice III/01130 a ul. Hillova v Opavě. Úprava křižovatky je řešena variantě v rozsahu odpovídající studii. Prověřovány jsou prostorové možnosti pro úpravu stávající průsečné křižovatky na okružní. V rámci jednotlivých variant je různým způsobem řešeno převedení komunikací pro pěší i cyklistickou dopravu přes navrženou křižovatku a zapojení stávající slepé ul. Za Humny. Součástí výsledné varianty je návrh podélného parkování.
The subject of my bachelor’s thesis is the redevelopement of the classical intersection of road III/01130 and Hillova street in Opava. The intersection redevelopement is solved in variants corresponding to the study. There are checked spatial options for adjusting the existing classical intersection to the roundabout. In the frame of variants, there is different possibility to solve a transformation of both pedestrians and cyclists traffic through the suggested intersection and a connection of current cul-de-sac street. Suggested parallel parking is the part of the final variant.
Description
Citation
ŠKVAINOVÁ, A. Přestavba křižovatky silnice III/01130 a ul. Hillova v Opavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO