Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce „Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami“ je zpracována ve formě prováděcí projektové dokumentace a obsahuje všechny náležitosti dle platných předpisů. Navržený objekt leží na parcele číslo 2394/8 v Holešově. Svým charakterem se jedná o samostatně stojící dům navržený v systému Porotherm. Objekt je nepodsklepený, dvoupodlažní s obytným podkrovím. Konstrukce střechy je sedlová se sklonem 40 stupňů. Objekt je zasazen do rovinatého terénu. Součástí práce jsou také studie dispozic a seminární práce zpracovaná ve formě výkresů detailů.
This bachelor thesis “Family Residence with Two Flats“ is composed in a form of implementing project documentation and it contains all requisites according to the valid regulations. Suggested object is situated on a lot number 2394/8 in Holešov. It is a detached house designed in the Porotherm system. It is a two – storey building with a residential attic and without a cellar. The roof construction is gabled with an angle of 40 degrees. The building is set in a straight terrain. Disposition studies and seminar paper in a form of drawings of details are also parts of the thesis.
Description
Citation
LÁNSKÝ, P. Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO