Fondy Evropské unie a podpora drobného podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce si klade za cíl uvést čtenáře do problematiky Evropských fondů, zorientovat se mezi jednotlivými operačními programy a vybrat mezi nimi nejvhodnější, pokud takový existuje, pro daný typ investičního projektu, kterým je výstavba dřevěné montážní haly pro tradiční a umělecké tesařství v katastru malé obce. Výstupem práce je doporučený postup s popisem výhod a úskalí doporučeného řešení a odhad šancí na získání podpory.
This Bachelor's Thesis aims to familiarize readers to the problems of European funds, improve knowledge across operational programs and choose the most appropriate one, if any, for the type of investment project, which is building a wooden assembly hall for the traditional and art carpentry in cadastre of a small town. The output of this work is the recommended procedure with a description of the benefits and pitfalls of the recommended solutions and guess of the chances to get a grant or other kind of support.
Description
Citation
NOVOTNÝ, V. Fondy Evropské unie a podpora drobného podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (předseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen) Mgr. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO