Metody určení hodnoty věcných břemen in rem vzniklých v souvislosti s vedením inženýrských sítí, a to na dobu neurčitou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Předmětem diplomové práce je stanovení hodnoty věcných břemen in rem vzniklých v souvislosti s vedením inženýrských sítí, a to na dobu neurčitou. Hodnota věcných břemen se stanový pro účely zákona č. 416/2009 Sb. o urychlení výstavby dopravní infrastruktury ve výši tržní ceny obvyklé a ceny zjištěné dle zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku. Na základě ocenění proběhne analýza použitých metod a navrhne se optimální postup ocenění.
Subject of this master’s thesis is to determinate the value of easement in rem arising in connection whit engineering networks for an indefinite period. The value of easement for the purposes Act No. 416/2009 digest, to accelerate construction of transport infrastructure at market price and normal price established pursuant to Act No. 151/1997 digest the valuation of assets. Of the basis of valuation will analyze the methods and propose the optimal valuation process.
Description
Citation
IŠTÓK, B. Metody určení hodnoty věcných břemen in rem vzniklých v souvislosti s vedením inženýrských sítí, a to na dobu neurčitou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO