Systém pro řízení skladu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce má za úkol vysvětlit, ukázat a prakticky ověřit základní principy a metody řízení skladu. Práce má plnit charakter komplexního a praktického průvodce tématikou řízení skladu pomocí software. To vše za využití vlastních znalostí a zkušeností získaných praktickou a cílevědomou činností v spojení se společností ORYX GROUP s.r.o., která jako jedna z mála společností v ČR vyvíjí obdobné systémy.
The diploma thesis aims to explain, demonstrate and verify the basic practical principles and methods of warehouse management system. This thesis could be used as an advanced guide for warehouse management system software. All this by using own knowledge and experience acquired by practical and purposeful activities done in co-operation with ORYX GROUP Ltd. which is one of the few companies in the Czech Republic developing similar systems.
Description
Citation
KUSÁK, V. Systém pro řízení skladu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Peter Šugár, CSc. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Valášek (člen)
Date of acceptance
2011-06-24
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Jaká byste zavedl ekonomická opatření pro zefektivnění chodu skladu? Jakým způsoben byste snížil náklady?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO