Webové rozhraní pro měřicí modul

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce řeší návrh a implementaci webové aplikace pro měření analogových vstupů a nastavování a měření digitálních vstupů a výstupu měřicího modulu na bázi mikrořadiče ATMEL ATMEGA 64. K připojení k internetu je použit modul LanReach firmy Connectone. Změřené hodnoty jsou zobrazeny na WWW stránkách nebo odeslány v e-mailové zprávě.
The work solve the design and implementation of web application to measure analog inputs, setting and measuring the digital input and output of the measuring module based on microcontrollers ATMEL ATMEGA64. For connecting to internet is use a module LanReach by company Connectone. Measured values are displayed on the website or send via e-mail messages.
Description
Citation
ŁABUDEK, D. Webové rozhraní pro měřicí modul [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Karel Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miloslav Čejka, CSc. (člen) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (člen) Ing. Pavel Kučera, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO