Příprava projektu financovaného z fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o možnostech firem financovat své projekty z fondů Evropské unie. Cílem těchto projektů je zvyšování konkurenceschopnosti firem. Práce obsahuje návrh financování projektu z fondů Evropské unie pro firmu Vinařství Vajbar. Součástí práce je zhodnocení efektivnosti investice. Projektem je restrukturalizace a přeměna vinice.
This bachelor´s thesis deal with firms´ opportunities to finance projects from funds of the European Union. The aim of these projects is to increase firms´ competitiveness. The thesis contains a financing suggestion of a project financed from funds of the European Union for Vinařství Vajbar. Evaluation of investment efficiency is a part of the thesis.
Description
Citation
PRACHAŘ, K. Příprava projektu financovaného z fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO