"MRAKODRAP" - architektonická studie výškové stavby u Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Touto diplomovou prací jsem se pokusil vytvořit návrh výškové budovy v Brně a nabídnout možnosti zástavby území způsobem, který respektuje budoucnost rozvoje města. Do samotné konstrukce domu jsem vnesl principy přírodních struktur a tím jsem se přiblížil dokonalosti přírody, která z mého pohledu nabízí elegantní, jednoduché a již jednou prověřené řešení.
In this diploma thesis, I have tried to design a high-rise building in Brno and offer new opportunities for built -up areas in a manner that respects the future of urban development. I have applied the principles of the nature patterns on the very structure of the building and thus I have reached the perfection of nature which in my view offers an elegant, simple and already proven solution.
Description
Citation
OBTULOVIČ, M. "MRAKODRAP" - architektonická studie výškové stavby u Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Ivan Petelen, CSc. (předseda) doc. Ing. arch. Viera Lichardová, Ph.D. (místopředseda) Ing. arch. Pavla Čechová, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Josef Hrabec, CSc. (člen) Ing. arch. Martin Kovařík, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Antonín Odvárka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-05-31
Defence
Student představil svou diplomovou práci a reagoval na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO