Návrh a implementace internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této práce je analýza a návrh elektronického obchodu pro firmu, zabývající se velkoobchodním prodejem elektromateriálu a poskytování služeb v oblasti dodávek elektromateriálu na stavbu různých projektů, jak ze státního, tak ze soukromého sektoru. Nejedná se o klasický internetový obchod formou B2C. Koncept této práce je navržen jako B2B. Hlavní myšlenkou je online komunikace dodavatele a odběratele a možná kontrola, jak stavu zakázky, tak stavu skladu pro případné další objednávky.
The content of this work is to analyze and design e-commerce for company engaged in the wholesale electric and provision of electric supply for the construction of various projects, both public and private sector. This isn´t a classic form of B2C e-commerce. The concept of this work is designed as a B2B. The main idea is an online communication between supplier and customer and control of the stock and other future orders.
Description
Citation
MAŤÁK, L. Návrh a implementace internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Marušinec, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jaromír Roštínský (člen)
Date of acceptance
2010-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO