Zabezpečovací systém RD - modul vzdáleného přístupu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem modulu vzdáleného přístupu pro Elektrické zabezpečovací systémy(EZS). Při návrhu se vychází z platných norem, které se vztahují na tvorbu Elektrických zabezpečovacích systémů. Obsahuje návrh propojení modulu vzdáleného přístupu s ústřednou, která řídí EZS. Dále je navržen komunikační protokol jak pro komunikaci s ústřednou, tak pro komunikaci modulu s uživatelem. Posledním krokem je návrh webového rozhraní, které je dále prakticky realizováno na vhodně zvoleném vývojovém prostředku.
This thesis deals with remote access module for electric security systems (ESS). The design is based on valid standards that apply to a production of electric security system. It includes a design of module connection to the central that controls the module. There is also a communication protocol for connection with the central and with the user. The last step is development of web interface, which is realized on the selected development kit.
Description
Citation
ŠARDA, P. Zabezpečovací systém RD - modul vzdáleného přístupu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Ivan Zelinka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Honzík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (člen) prof. Ing. Petr Vavřín, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO