PC osciloskop – hardwarová část

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom bakalárskej práce je navrhnúť a skonštruovať zariadenie, ktoré bude plniť funkciu osciloskopu a logického analyzátora. Práca obsahuje základný prehľad o vlastnostiach osciloskopov, ktoré sú zohľadnené pri návrhu. V ďalšom kroku je v práci uvedená bloková schéma, ktorá je postupne rozoberaná po funkčných blokoch až na úroveň obvodového zapojenia. V tretej časti práce je stručne uvedený algoritmus pre riadenie a zber dát. Nakoniec sa práca zaoberá realizáciou po hardwarovej, ale aj po softwarovej časti.
The aim of the bachelor`s thesis is to design and construct a device, which will be used as oscilloscope and logic analyzer. This document contains a basic list of attributes of oscilloscopes, which are used in designing. In the next part of document, block diagram is shown, which is analyzed by functional blocks to the circuit diagram. Third part of the document describes, algorithm for controlling and data capturing. The end of the document is dealing with realization of hardware and software parts.
Description
Citation
MEGO, R. PC osciloskop – hardwarová část [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Sedláček, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen) prof. Ing. Stanislav Zvánovec, Ph.D. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO