Alternativní vývojové prostředí pro AVR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o vývojovém prostředí Arduino a jeho jazyku (Wiring). První kapitoly popisují způsob kompilace. V dalších pak příklad zdrojového kódu v tomto jazyce. Jsou zde uvedené i technické informace o emulátoru Arduino Duemilanove (navrhnut pro Arduino IDE). Další kapitoly jsou věnován souboru knihoven a funkcí které jsou implementované v tomto prostředí a pojednávají jakým způsobem je nutné modifikovat prostředí aby bylo použitelné pro platformu STK 500. Poslední kapitola se zabývá testováním implementovaných funkcí.
This bachalor thesis discuss about Arduino integred development enviroment (IDE) and programming language (Wiring). First chapter desribe methods of compilng a uploading to I/O board and follows chapter presents some technical inforamtion about Arduino board (designed for Arduino IDE). Next descirbe library which is integrated in Ardino IDE. Others chapter desribe the way how the arduino IDE become compatible with platfform STK 500. Last chapter is about testing implementing function.
Description
Citation
BĚLEJA, M. Alternativní vývojové prostředí pro AVR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) Ing. Josef Vochyán, Ph.D. (člen) Ing. Petr Černý, Ph.D. (člen) Ing. Elena Cocherová, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student reprezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO