Požadavky na větrání společenských místností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá větracími systémy a požadavky na větrání společenských místností. Autor se nejprve zaměřuje na základní systémy větrání. Ty by měly napomoci vytvořit teoretický náhled na problematiku větrání. Poté jsou podrobně probrány hygienické požadavky na větrání společenských sálů s podrobnějším zaměřením na kina a divadla. Na závěr se autor uvádí vhodné systémy větrání splňující požadavky stanovené hygienickými předpisy.
Bachelor’s thesis deals with ventilation systems and requirements for ventilation of cultural rooms. First of all author focuses on basic ventilation systems. This should be useful to create some theoretical view about this theme. In next topic hygienic requirements for cultural rooms with specification on theatres are discussed in details. In final part author presents suitable ventilation systems capable to fit stated hygienic requirements.
Description
Citation
MACHALA, M. Požadavky na větrání společenských místností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Eva Janotková, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Pavelek, CSc. (místopředseda) Ing. Bohumil Sekanina, CSc., CSc. (člen) doc. Ing. Jaroslav Katolický, Ph.D. (člen) doc. Ing. Michal Jaroš, Dr. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kratochvíl, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO