Vliv plnění na dielektrické vlastnosti elektroizolačních laků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá problematikou elektroizolačních laků a kompozitních materiálů. Základním zaměřením práce je sledování vlivu plnění a velikosti částic na měřené veličiny.
This work deals with issues of elecroinsulating varnish and composite materials. The general aim is to observe impact of fulfilment and size of particle against measured values.
Description
Citation
KISIALA, O. Vliv plnění na dielektrické vlastnosti elektroizolačních laků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jiří Vondrák, DrSc. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) doc. Ing. František Vaníček, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student představil komisi svou diplomovou práci. V prezentaci uvedl zejména naměřené výsledky, které naměřil na vytvořených experimentálních vzorcích. Zhodnotil celkově pokus a uvedl problémy, které tuto práci provázely. Poté student odpověděl na otázky oponenta a následně na otázky komise, jako např. proč se prohybal měřený vzorek a zda bylo na povrchu povrchové pnutí.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO