Zaměstnanecké benefity

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem práce „Zaměstnanecké benefity“ je definovat zaměstnanecké výhody, analyzovat je za účelem zjištění jejich daňové a odvodové výhodnosti, zda jsou daňově uznatelným nákladem zaměstnavatele a osvobozeny od daně z příjmů zaměstnance. Ve firmě Tadeáš Koch – Farma Stonava byly podrobeny analýze poskytované benefity a mezi zaměstnanci dotazníkovým šetřením zjištěna spokojenost s nimi. Práce obsahuje návrh na změny ve struktuře benefitů s cílem minimalizovat náklady, daňové zatížení a administrativu zaměstnavatele i zaměstnance.
The subject of my thesis „Employee’s benefits“ is t o define advantages for employees, analyze them in order to find out advantages of their tax and deduction payment whether they are tax-deductible expenses for employer and extempted from the employees income taxes. I have analyzed all benefits provided by Tadeáš Koch –Farma Stonava company and carried out a research of employees satisfaction with them. The thesis includes a proposal for changes in the structure of benefits with the goal to minimize the cost, tax burden and administration for both sides employees and employer.
Description
Citation
FREJ, J. Zaměstnanecké benefity [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO