Novostavba rodinného domu s pobočkou pojišťovny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce „Novostavba rodinného domu s pobočkou pojišťovny“ řeší zastavění proluky v Brně - Horních Heršpicích. Jedná se o proluku v řadové zástavbě na ulici Sokolova. Návrh novostavby RD uvažuje o dvoupodlažní nepodsklepené stavbě s plochou střechou ze stěnového systému dřevocementových tvárnic IZOBLOK. Stropy jsou řešeny jako monolitické. Založení objektu je na základových pasech. Objekt je umístěný na uliční čáře, svou výškou nepřesahuje 8 m a jeho zastavěná plocha je 261 m. V objektu bude z uliční části umístěna pobočka pojišťovny, vstup do budovy a dvojgaráž. V přízemí je dále navržen bezbariérový byt orientovaný do zahrady, uzpůsobený pro osobu ZTP. V prvním podlaží je pak situován druhý prostorný byt.
The Bachelor’s thesis called "Family residence with a branch of an insurance company" built-up addresses a vacant site in Brno – Horní Heršpice. This is a vacant site in terraced houses on the Sokolova street. New family house is designed as two storey house with flat roof and without cellar. The basement wall system is woodchip-concrete blocks called Izoblok. Ceilings are designed as monolithic. The house is based on strip foundation. The building is located at the street line, its height does not exceed 8 m and built-up area is 261 m. There will be a branch of insurance company towards the street, entry to the residence and double garage. The ground floor is designed as barrier-free apartment facing the garden, adapted for the disabled person. Another spacious apartment is situated on the second floor.
Description
Citation
CIHELKA, K. Novostavba rodinného domu s pobočkou pojišťovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO