Analýza ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod firmy PP AUTOCENTRUM s.r.o. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části se práce zabývá popisem statických metod a metod finanční analýzy. Praktická část je orientována na aplikaci jednotlivých metod ve vybrané firmě. Po té je vyvozen závěr a návrh možného řešení.
This bachleror´s thessis deals with analysis of economic indicators using statistical methods of company PP AUTOCENTRUM s.r.o. Thesis is devided to practical part and theoretical part. In theoretical part I decsribe statistical methods and financial analysis. Practical part is orientated to aplication of particular methods in selected company. After that, I draw conclusion and propose solution.
Description
Citation
HRADILOVÁ, Z. Analýza ekonomických ukazatelů pomocí statistických metod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (předseda) JUDr. Ilona Rašovská (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO