Prevence a zvládání pracovních konfliktů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci je zpracován přehled základních komunikačních nástrojů jako prevence při zvládání pracovních konfliktů. Práce zkoumá konflikty daňových poradců při výkonu jejich praxe a snaží se odhalit nedostatky v komunikaci. V rámci této práce byl proveden výzkum zaměřující se na problémy v komunikaci mezi daňovým poradcem a klientem. Na základě těchto zjištění byly navrhnuty opatření pro zlepšení.
This thesis elaborates basic overview of communication tools dealing with the prevention of work-related conflicts. The work examines the conflicts of tax advisers in the course of their practice and identifies gaps in communication. As an integral part of the thesis was made a survey focusing on problems in communication between a tax adviser and client. Based on these findings were suggested measures for improvement.
Description
Citation
ŠTĚPÁNKOVÁ, M. Prevence a zvládání pracovních konfliktů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO