Ochrana obyvatelstva před povodněmi na Jesenicku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Téma bakalářské práce je Ochrana obyvatelstva před povodněmi na Jesenicku. Bakalářská práce byla vypracována pomocí domácích literárních zdrojů. První část se zabývá legislativou a součinností povodňových orgánů se složkami integrovaného záchranného systému. Dále povodněmi 1997 na Jesenicku a 2010 na Liberecku. Na závěr je zpracováno místní šetření a vypracován návrh manuálu pro občany při povodni pro obec Písečná u Jeseníku.
The topic of Bachelor's thesis is The Protection of Population from floods in Jesenik Region. Bachelor thesis was developed by domestic resources. The first part deals with the legislation and the cooperation of authorities to flood the Integrated Emergency System. Furthermore, it deals with the 1997 flood in Jesenik region and 2010 flood in Liberec region. At the conclusion of the investigation and processing of local drafted a manual for citizens to flood the village of Pisecna near Jesenik.
Description
Citation
HOLÁNOVÁ, I. Ochrana obyvatelstva před povodněmi na Jesenicku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (člen) prof. Ing. Gustav Šafr, DrSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Studentka prezentovala výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta, poté se studentka vyjádřila k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO