Indikátory kultury bezpečnosti v údržbě a správě jaderné elektrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se snaží uvést do problematiky kultury bezpečnosti. Vysvětlit samotný pojem kultura bezpečnosti, a její vlastnosti. Definovat možné měření této kultury. Provést samotné měření v Jaderné elektrárně Dukovany. Výsledky interpretovat a porovnat s průzkumem v roce 2017.
Bachelor thesis focused on the issue of safety culture. Explain the concept of safety culture and its properties. Define possible measurements of this culture. Implementation of measurements at Dukovany Nuclear Power Plant. Interpret the results and compare them with the 2017 survey.
Description
Citation
BUKVA, M. Indikátory kultury bezpečnosti v údržbě a správě jaderné elektrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Jaroslava Orságová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Karel Katovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Morávek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Škoda, Ph.D. (člen) Ing. Martin Štefanka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student seznámil komisi se svojí bakalářskou prací na téma: Indikátory kultury bezpečnosti v údržbě a správě jaderné elektrárny. Student odpověděl na otázky oponenta práce. Doplňující otázky položil Dr. Ptáček. Student dokázal vhodně reagovat na všechny dotazy. Dr. Štefanka měl dotaz k formulování otázek, na což student uspokojivě odpověděl. Členové komise měli značné připomínky k jazykové úrovni práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO