Elektronické cigarety a jak je vnímá okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena jak na kuřáky elektronických, tak i konvenčních cigaret. Účelem této práce je představit a popsat elektronickou cigaretu, její části a porovnat její škodlivost oproti cigaretě konvenční, zejména v aktuální situaci, kdy kouření na veřejnosti není tak oblíbené. Na základě zjištěných údajů je patrné, že se elektronické cigarety snaží upevnit svou pozici na trhu sice poměrně krátkou dobu, ale zatím úspěšně.
This work is focused on both smokers of electronic and conventional cigarettes. The purpose of this work is to introduce and describe an electronic cigarette, its parts and compare its harmfulness with conventional cigarettes, especially in the current situation when smoking is not so fashionable in public. Based on the findings, it is noticeable that electronic cigarettes are trying to consolidate their position on the market on the one hand for a relatively short time, but on the other, successfully.
Description
Citation
ŠKARYD, J. Elektronické cigarety a jak je vnímá okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Angličtina v elektrotechnice a informatice
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) PaedDr. Alena Baumgartnerová (místopředseda) Mgr. Petra Zmrzlá, Ph.D. (člen) PhDr. Milan Smutný, Ph.D. (člen) M. A. Kenneth Froehling (člen) Mgr. Ing. Eva Ellederová, Ph.D. (člen) Mgr. Radek Vogel, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student prezentoval svou bakalářskou práci s drobnými chybami, které nebránily porozumění, a správně zodpověděl všechny otázky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO