Hanácké rozhledy – financování projektu z fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je navrhnout možnosti financování projektu „Hanácké rozhledy“. Projekt počítá v první řadě s financováním z fondů EU. V případě, že by obec s žádostí o dotaci neuspěla, jsou v rámci diplomové práce zpracovány i jiné alternativy získaní zdrojů k realizaci. V teoretické části se práce zabývá nástroji a cíli EU v platném programovém období 2007 - 2013, složkami EU a samotnou obcí Skalka, která má v plánu tento pro-jekt realizovat.
The aim of this thesis is to propose the financing options for the project 'Views of Ha-ná'. The project counts for financing from structural funds of EU primarily. In case the applicant doesn't acquire the requested funds from EU, fund source alternatives are dis-cussed. In the theoretical part of the thesis I deal with the tools and aids of EU in current programme period 2007-2013, the branches of EU and with the village Skalka, which wants to carry out this project.
Description
Citation
ACLEROVÁ, V. Hanácké rozhledy – financování projektu z fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO