Podle skutečných událostí

Abstract
V reakci na průběh sbírání souborů fotografií jsem se rozhodla zaměřit na to, jak nespoléhat na jisté úlovky. Vytvořila jsem set obrazů, ze kterých je možné vyčíst více významů, a to díky absenci vyprávění i jakéhokoli textu. V souboru ex-post hledám strukturu a případně na ni navazuji dalšími obrazy.
In reaction to the process of collecting photo series, I decided to focus on how not to rely on safe shots. I have created a set of images from which viewer can read several meanings, thanks to the overall absence of narration and text. I am looking for stucture and possibly creating new images building on this found structure.
Description
Citation
DAVYDENKO, P. Podle skutečných událostí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
doc. MgA. Mikuláš Macháček (předseda) MgA. Tereza Hejmová (člen) Mgr. Tomáš Javůrek, DiS. (člen) MgA. Jan Brož (člen) MgA. Petr Štěpán (člen) MgA. Ivars Gravlejs, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka představila projekt po přečtení posudků vedoucího a oponenta. Objasnila, že se k bakalářské práci snažila přistoupit jinak, než je její běžný pracovní postup. Nový způsob přitom vyhodnotila jako příliš limitující. Instalace vznikala intuitivně, ale v prostoru galerie působí na návštěvníky (v tuto chvíli komisi) velmi promyšleně. Do budoucna zvažuje práci s experimentem. Lehká kritika se týkala způsobu tisku, ale jinak komise instalaci hodnotí velmi kladně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO