Nízkoenergetické nukleární reakce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá shromážděním a uspořádáním informací o studené fúzi. V úvodu je popsáno její objevení, problémy s tím spojené a odezva vědecké společnosti. Dále jsou vysvětleny základní předpokládané podmínky jejího vzniku a podrobně popsané některé z experimentů. Na závěr je lehce nastíněno možné směřování využití studené fúze v budoucnosti.
This bachelor thesis deals with collection and arrangement of information about cold fusion. The introduction describes discovery of the cold fusion, problems associated with it and the response of the scientific community. Furthermore, there are explained the assumed basic conditions of its emergence and some of the experiments are detailly described. Finally, the possible direction of the cold fusion utilization in the future is easily outlined.
Description
Citation
PATÁK, R. Nízkoenergetické nukleární reakce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Pavel Kučera, Ph.D. (místopředseda) Ing. Aleš Prokop, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Řehák, Ph.D. (člen) Ing. David Svída, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Študent zoznámil skúšobnú komisiu s náplňou a výsledkami svojej záverečnej práce. Následne na to zodpovedal otázky oponenta. Ďalej odpovedal na dotazy od jednotlivých členov komisie: - Po koľkých nabíjacích cykloch sa bude musieť vymeniť „batery pack“? - Poškodenia v elektromotore v zrovnaní so spaľovacím motorom.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO