Pásový dopravník úpadní pro hnědé uhlí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem pásového dopravníku úpadného pro hnědé uhlí s ohledem na zadané parametry, které jsou uvedeny v zadání práce. V první častí této práci je uveden účel a rozdělení pásových dopravníků. Dále je rozebrána konstrukce pásových dopravníků, z čeho se skládají a stručný popis jednotlivých částí dopravníku. Ve výpočetní části práce je demonstrován návrh hlavních parametrů dopravníku dle normy ČSN ISO 5048. Také je předveden návrh a bezpečnostní výpočet napínací stanice. K práci je přiložena požadovaná výkresová dokumentace.
This bachelor thesis deals with the design of a belt conveyor with negative principle for transport brown coal, with regard to the given parameters, which are given in the assignment to work. The first part of this work includes the purpose and distribution of belt conveyors.Furthermore, the construction and a brief description of the individual parts of the conveyor are dismantled. The computational part illustrating the suggestion of the main parameters of the conveyor according to ČSN ISO 5048.Also the design and safe calculating of tension station are shown. Technical drawings are accompanied to the thesis.
Description
Citation
BUYALSKIY, A. Pásový dopravník úpadní pro hnědé uhlí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student obhájil svou závěrečnou práci a odpoveděl na dotazy vedoucího práce, oponenta, a členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO