Objekt hlavní tribuny a ředitelství Velké ceny Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je navržení nové budovy ředitelství závodního okruhu v blízkosti Brna. Závodní okruh byl postaven v roce 1987. Pořádání závodních klání má zde tradici již od roku 1930. Současné stavby z roku 1987 již nevyhovují potřebám okruhu, obzvláště jde li o závodní akce Evropského a světového významu. Navržená budova vychází z technického a logicko-racionálního návrhu, který se opíral o znalost provozu v nově budovaných areálech pro Formule1 po celém světě.
The master's thesis was to design a new head office grand prix of racings circuit, located near Brno. That was the aim. Racing circuit was built in 1987. Grand prix have a tradition here since 1930. The current buildings (1987) do not meet the needs of riders, especially in European and world competitions. The proposed building is based on the technical design and logical design, which was formulated with the knowledge of the operation in the newly built premises for the F1 cars in the World.
Description
Citation
SNÁŠEL, M. Objekt hlavní tribuny a ředitelství Velké ceny Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO