Formy podpory podnikání ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší formy podpor pro malé a střední podnikání ve stavebnictví. Tyto podpory jsou především realizovány jako záruky pro firmu k získání úvěru u banky. Dále se zaměřuje na instituce, které tyto záruky realizují a hlídají, aby nebyly zneužity a byly vypláceny firmám, které dobře hospodaří a potřebují to. Praktická část v sobě zahrnuje analýzu jedné firmy z mého okolí a posouzení, zda by ji byla udělena jedna z vybraných záruk.
The intention of my finale bachelor work is to explain and solve different forms of grants for small and medium businesses within building industry. Those grants work as a guarantee for the business to get loans from the bank. Those businesses are obviously carefully pick by the institution. Those establishments have given criteria to avoid the misuse of those grants. The practical part of my work includes the breakdown of one local company and its chances to get the grant.
Description
Citation
NETUŠIL, O. Formy podpory podnikání ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO