Návrh marketingové strategie v průmyslové sféře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V dnešní době tvrdé konkurence je boj o zákazníka klíčový pro fungování a vůbec přežití jakékoli firmy. Konkurence neustále vyvíjí nové a zdokonaluje stávající marketingové strategie a nástroje. Abychom se i my mohli v tvrdém konkurenčním prostředí udržet, musíme nejen držet s konkurencí krok, ale musíme se neustále snažit být o krok před ní. Tato diplomová práce popisuje několik marketingových nástrojů a metod, které by firmě mohly pomoci získat nebo si udržet stávající zákazníky. Druhá část této práce již pojednává o konkrétních návrzích ve firmě Temex, spol. s r. o. a v závěru hodnotí úspěšnost těch návrhů, které se podařilo ve firmě nasadit.
In today’s competitive environment, the survival of a company greatly depends on its ability to win over customers. Competition is constantly evolving and improving the marketing strategies and tools adopted by firms. In order to succeed in such an environment, it is vital to maintain a competitive advantage and always be a step ahead of the rest. The first part of this dissertation will examine several marketing tools and methods, which will enable a company to maintain and expand its customer base. The second part will apply these methods to a real life company Temex Ltd. and evaluate the success of the adopted changes.
Description
Citation
NEUWIRTH, D. Návrh marketingové strategie v průmyslové sféře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO