BROWNFIELDS - NOVÝ OBYTNÝ SOUBOR V HISTORICKÉM CENTRU BUČOVIC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem urbanisticko-architektonické studie je návrh obytného souboru, který bude koncipován pro bydlení v rodinných a bytových domech. Jakožto území na rozhraní mezi železniční tratí a historickou zástavbou, kterou tvoří bučovický zámek, je práce zaměřena na začlenění bytové zástavby do tohoto místa a využití jedinečnosti okolí.
The aim of the urban-architectural study is to design a residential complex that will be designed for living in family and residential buildings. As a territory between the railway track and the historic building, which is the Bučovice chateau, the work is focused on the integration of housing development into this place and the use of the uniqueness of the surroundings.
Description
Citation
DOLÁKOVÁ, P. BROWNFIELDS - NOVÝ OBYTNÝ SOUBOR V HISTORICKÉM CENTRU BUČOVIC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) Ing. arch. Zdeněk Pospíšil (člen) Ing. arch. Martin Šikula (člen)
Date of acceptance
2019-05-27
Defence
Studentka představila svou diplomovou práci včetně úvodu do problematiky a analýz, následně byly přečteny posudky vedoucího práce a jejího oponenta včetně otázek. Studentka reagovala a popsala zásady řešení zeleně v návrhu. Následovaly otázky členů komise a diskuze nad DP. arch. Mikšík: Obytné plochy a soukromí zahrad arch. Šikula: Typologie bytového domu, dopravní řešení, uliční síť. prof. Chybík: Alternativní konstrukční systémy. doc. Králová: Historické objekty v území. Studentka reagovala, nebyly shledány výraznější kolize. Předsedkyně komise shledala, že není dalších podnětů k doplnění. Studentka na vyzvání opustila místnost.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO