Automatická kontrola kvality software na embedded zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tahle práce se zabývá automatizací testování software a hardware pomocí robotického testovacího manipulátoru a systému RQA. Jejím cílem je navrhnout rozhraní pro chytrou tvorbu testovacích scénářů s využitím robotického manipulátoru. Dále se zabývá stanovením metrik sloužících pro kontrolu kvality a sbíráním dat relevantních pro zhodnocení kvality testovaného systému. V neposlední řadě se zde probírá vizualizace výsledků testování a naměřených dat pro sledování kvality.
This thesis concerns automation of software and hardware testing using the robotic testing system called RQA. It aims to design an interface to produce test scenarios using the robotic testing system. Next it elaborates metrics measured during testing used for quality assurance of the system uder test. One of the topics covered is a visualization of test data and measurements for an easy overview of quality.
Description
Citation
PERNIKÁŘ, A. Automatická kontrola kvality software na embedded zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Jiří Koziorek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Peter Honec, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Lepka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student obhájil diplomovou práci. Reagoval na všechny dotazy komise i na připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO