Stanovení hodnoty podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá stanovením hodnoty společnosti INTEKA Brno spol. s r.o. Teoretická část práce obsahuje odbornou literární rešerši, která se soustředí na teorii spojenou s oceňováním podniku. Analytická část se skládá z představení společnosti, strategické a finanční analýzy. V návrhové části je na základě předchozích výsledků analýz vybrána metoda oceňování a dále je tato metoda vypracována pro společnost INTEKA Brno spol. s r.o.
The master’s thesis deals with company’s value estimation of INTEKA Brno spol. s r.o. The theoretical part of the thesis contains literary research, which focused on theory associated with the valuation of the company. The analytical part consists of company presentation, strategic and financial analysis. In the third part, based on the previous results of the analysis, the valuation method has been selected and further developed for INTEKA Brno spol. s r.o.
Description
Citation
MALÁSKOVÁ, D. Stanovení hodnoty podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Otázka oponenta - odpovězeno Ing. Michal Karas, Ph.D. – Zabývala jste se rentabilitou kapitálu v druhé fázi ocenění a jejím vztahem k nákladům kapitálu? Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. – Proč je slabou stránkou marketing?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO