Podnikatelský plán pro založení agroturistického penzionu v Moravskoslezském kraji

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení agroturistického penzionu v Moravskoslezském kraji. V první části jsou popsány pojmy a definice související s danou problematikou. Ve druhé části jsou zpracovány analýzy vnějšího a vnitřního prostředí, marketingový výzkum a analýza vlastních zdrojů a schopností. V třetí části je v návaznosti na tyto analýzy zpracován podnikatelský plán pro založení agroturistického penzionu.
The master’s thesis deals with the creation of a business plan to establish an agrotourist pension in the Moravian-Silesian Region. The first part describes concepts and definitions related to the given issue. In the second part the external and internal environment, own resources and capabilities are analysed and marketing research is performed. In the third part business plan to establish an agrotourist pension is processed based on these analysis.
Description
Citation
SZYMANIK, F. Podnikatelský plán pro založení agroturistického penzionu v Moravskoslezském kraji [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Dr. Varjan: Jaká je ekonomická návratnost investice? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO